2019. január 26-án 19 órakor kezdetét vette a 25. Alapítványi est, ahol szép számmal jelentek meg vendégeink.

Galzóné Gyuris Tímea SZMK vezető köszöntő szavai után Sápi Zoltán igazgató úr nyitotta meg az estet. A negyedszázados rendezvényen külön köszöntöttük Fodor Lászlót és Miskolczi Józsefet, akik valamennyi évben részt vettek és szerepet vállaltak. Hasonlóképp köszöntöttük Kocsis Máriát, aki 1994-ben útjára indította e rendezvényt. Állandó támogatásáért és segítségéért Forráskút Önkormányzata képviseletében Fodor Imre Polgármester Úrat, valamint a Borostyán éttermet és Ádám Illésné Irmuskát is köszöntöttük. A szerevezésért több mint 10 évig Gyurisné Kálmán Jolán felelt, az utóbbi években pedig Galzóné Gyuris Tímea vette át a stafétabotot. Az est ritmikus sportgimnasztika bemutatóval kezdődött, melyet Soós Nikolett, Goda Fanni, Nagy Léna, Tóth Maja, Borbás Linetta, Czakó Csenge és Széll Száva mutattak be. Felkészítőjük Gáborné Madácsi Ildikó és Gábor Violetta. A legjobban várt produkció a 8. osztályosok nyitótánca következett, melyre Békési Annamária készítette fel a végzősöket. A hozzátartozók meghatódva figyelhették gyermekeik keringőjét, akik a szülőket is felkérték a második táncra.

Ezt követően a Borostyán étterem által készített svédasztalos vacsorát fogyaszthatták el a vendégek. A vacsora után először az iskola dolgozói szerepeltek Tóth Katalin irányításával, majd az anyukák és apukák mutattak be az elmúlt évek legjobb produkcióiból összeállított táncokat, melyet Bárkányi Piroska segített betanulni.

Az est célja most is az iskola alapítványának az anyagi támogatása volt, melyből versenyek, a lengyelországi cserekapcsolat s a szabadidős programok valósulhatnak meg.

Támogatóink:

Bahamas Nagyker, Balogh Mónika, Bárkányi Piroska és családja, Békési Annamária, Belecz Csaba vállalkozó, Borbás János és családja, Borostyán étterem, CBA dolgozói, Czékus Gyula és családja, Csólyospálos Község Önkormányzata, Csúcs Miklós és családja, Dél-Gasztro Kereskedelmi Kft., Dobai Zoltán és családja, Dr. Nagypál Dalma és családja, Dudás Gusztáv és családja, Fodor Imre és családja, Fodor László és családja, Forráskút Község Önkormányzata, Fődi Kornél és családja, Galzó Gábor és családja, Gazdag, András és családja, Gyuris Ferenc és családja, Gyuris Géza cukrász , Gyuris Péter és családja, Gyuris Zsolt és családja, Gyurisné Jenei Aranka és családja, Horváth Nikolett, Illés István és családja, Illés-Vizsnyiczai család, Kálmán Vencel és családja, Király Dezső és családja, Király Krisztián és családja, Kiss János és családja, Kocsis Mária, Kovács Antal és családja, Kucska Nándor és családja, Lippai István és családja, Maróti Dezső és családja, Maróti József és családja, Maróti Zsolt és családja, Monostori Tibor és családja, Nagy Zsolt és családja, Ocskó Attila és családja, Ocskó Géza és családja, Ocskó Péter és családja, Pekó Zsolt és családja, Prókai Gábor – Koktélbár, R&M könyvelőiroda Rabi Mihály és családja, Rácz Melinda, Sápi Zoltán és családja, Sárközi Tibor és családja, Sárköziné Kovács Julianna és családja, Simon Ilona, Sisák Tamás és családja , Széll Attila és családja, Tari Krisztián és családja, Topogó 2000 Bt, Tóth Antal és családja , Tóth Csaba és családja, Tóth Katalin, Tóth-Rabi Mariann és családja, Török Tilda, Vass Márk és családja – Forrásgépek, Veres Gyula és családja, Zámbó Szabolcs és családja és akik munkájukkal segítik a rendezvényt, vagy véletlenül lemaradtak a listáról …

A Forráskúti Általános Iskolás Diákokért Alapítvány

Kategóriák: Hírek