Az Üllés, Forráskút, Csólyospálos Községi Általános Iskola és  Alapfokú Művészeti Iskola 2017. november 17-én Pályaorientációs Napot tartott.

A pályaorientációs nap célja, hogy a gyerekek minél megalapozottabban és időben felkészüljenek a pályaválasztásra, hiszen a jó pálya- és iskolaválasztás hosszú időre befolyásolja a tanulók életét.

A nap folyamán osztályonként más-más programokban vettek részt a gyerekek. Előadások, foglalkozások, bemutatók mellett ki-ki gyalogosan vagy kerékpárral felkeresett helyi vállalkozókat, munkahelyeket, hogy a valóságos körülmények között is ismerkedhessenek a szakmákkal.

Bízunk benne, hogy a nap programja hozzájárult a későbbi pályaválasztás megalapozásához.

Köszönjük a közreműködést: a Szegedi Szakképzési Centrum Középiskoláinak (Gábor Dénes, Vedres-Gera István, Móravárosi – Rabi Zsolt épületgépészet, Csonka) a Paplogó-Peták Kertészetnek, a CBA Áruháznak, Gyuris Zsolt autószerelőnek, Szekeresné Gyuris Gabriellának és Szekeres Zsoltnak, Bárkányi Piroskának, Galzó Gábornak, Balogh Mónikának, Bárkányi Csaba és Sólyom Csaba régi tanulóinknak, Csenki Dánielnek – IT Services Hungary Kft., a Borostyán étteremnek és a Polgármesteri Hivatalnak.

 

Kategóriák: Hírek