Kedves Szülők, Diákok!

Amióta okleveles pszichológus lettem, 2019 óta az Üllés, Forráskút és Csólyospálos Községi Általános Iskola és AMI iskolapszichológusa vagyok. Elkötelezett és motivált vagyok szakmai fejlődésemet illetően, egyetemi tanulmányaimat követően a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület keretei között képződöm tovább.

Iskolapszichológusként elsődleges célom, hogy támogató attitűdömmel, empatikus megértésemmel és szakmai eszközeimmel segítsem a tanulók fejlődését, jóllétét. Munkám során a tanulók körében megfigyelést végzek, egyéni és csoportos foglalkozásokat tartok, szülőkkel és pedagógus kollégákkal konzultálok és hirtelen fellépő jelentősebb élethelyzetekben segítséget nyújtok. A diákokkal folytatott egyéni konzultáció életkoruknak megfelelően játékos foglalkozások, segítő beszélgetések formájában valósulnak meg.


A tagintézményekben a következő időpontokban dolgozom a 2021/22-es tanévben:


Szeretettel ajánlom szakmai Facebook oldalamat, ahol pszichológiával kapcsolatos általános ajánlások és gondolatok kerülnek megosztásra. Valamint üzenet formájában itt is történhet kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás.

 
www.facebook.com/lajkonora.pszichologus

További elérhetőség:

e-mail: noralajko.pszi@gmail.comÜdvözlettel,
Lajkó Nóra
iskolapszichológus