Igazi Tavaszi zsongás volt május 19-én a művelődési házban, ahol az iskola művészeti tanszakos diákjai mutatkoztak be.

A műsor első felében a színjátszók és a táncosok szórakoztatták a közönséget. Egy nem sima történet volt a színjátszók első műsorszáma. A darab katartikus élményt nyújtott.

A műsort betanította: Péter-Szabó Julianna.

Ezután táncos produkciók következtek. A koreográfiát minden esetben Zsolnai Tamás tanította be a gyerekeknek.

Az 1.osztályosok az Oroszlánkirály c. film egyik közismert betétdalára készült koreográfiával szórakoztatták a közönséget.

A 2.osztályosok Varázslatos táncot mutattak be,  és Aladdin-mix volt a 4.osztályosok műsora.

Az 5-6.osztályos lányok a High School musical zenéjére készült koreográfiát választották. Minden csoport alaposan kitett magáért.

A táncos műsorszámok utáni szünetben az előtérben megtekinthető volt a kézműves tanszak munkáiból készült kiállítás, ahol a különböző technikák alkalmazásának lehettünk szemtanúi. A kézműveseket Török Tilda tanár néni irányítja. A szünet után a hangszeres tanszakok mutatkoztak be ( zongora, gitár, furulya ) , énekelt az énekkar, és legvégül a legfiatalabb színjátszó palánták mutattak be  egy darabot. A délután folyamán kiderült, hogy nagyon sok tehetséges tanuló jár iskolánkba. A sikeres előadások mögött sok gyakorlás, tanári segítség van. Köszönjük, hogy a szülők is támogatják gyermekeiket, és természetesen köszönjük a felkészítő tanárok munkáját ( Csúcs-Ádók Anita, Kálmánné Mucsi Ildikó, Pesti Zsolt, Tóth Katalin) Gratulálunk minden szereplőnek, és további sikeres produkciókat kívánunk !

Kategóriák: Hírek